انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت

شهید پیکر ناواستوار دوم شهاب امیدی و سروان علیرضا معینی، ۲ تن از شهدای مدافع میهن که در حمله ۱۷ تیرماه دشمن متجاوز به جنوب کشور به شهادت رسیده بودند، با حضور پرشور مردم استان فارس در شهرستان‌های مرودشت و سپیدان تشییع و در زادگاهشان به خاک سپرده شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۰ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 11
کد خبر: ۳۱۲۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیین تشییع و خاکسپاری دو تن از شهدای مدافع میهن که در جریان حمله ۱۷ تیرماه دشمن متجاوز به جنوب کشور به شهادت رسیده بودند، شنبه ۲۰ تیر با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از مسئولان در شهرستان‌های مرودشت و سپیدان برگزار شد.

ناواستوار دوم شهاب امیدی، از کارکنان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در پی حمله هوایی دشمن آمریکایی به آب‌های سرزمینی ایران در منطقه بندر جاسک به شهادت رسید.

مردم مرودشت پیکر این شهید را از میدان امام خمینی (ره) این شهر تشییع کردند و سپس آیین خاکسپاری وی در زادگاهش، روستای عباس‌آباد کامفیروز برگزار شد.

سروان علیرضا معینی نیز از دیگر شهدای حمله ۱۷ تیرماه دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های دفاعی کشور بود که هنگام انجام مأموریت به فیض شهادت نائل آمد.

پیکر این شهید مدافع وطن پس از استقبال و تشییع باشکوه مردم شهرستان سپیدان، در روستای رودبال از توابع بخش همایجان، زادگاهش، به خاک سپرده شد.

در جریان این حمله، سروان علیرضا معینی و ناواستوار دوم شهاب امیدی به همراه ۶ نفر از همرزمان خود شامل ستوان یکم علی مهدی‌زاده، ستوان سوم حامد دورای، ناوی محمدجواد روانفر، استوار دوم امیرحسین قاسمی، استوار دوم علیرضا بالیده و استوار دوم علیرضا زارعی ثانی به شهادت رسیدند.

کلمات کلیدی: شهید مدافع وطن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار